19 maart 2020 ONLINE training: Maak (meer) winst met Profit First 

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je geldstromen te managen. Binnen Profit First is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt!

De Profit First workshop is voor jou als je je hierin herkent: 

- Iedereen verdient aan je bedrijf, behalve jij.
- Je bedrijf loopt goed, heel goed, en toch blijft er niet méér over.
- Soms lijkt het geld er harder uit te vliegen dan dat het binnenkomt.
- De financiële overzichten uit de boekhouding lees je amper.
- Je maakt je zorgen over de belastingaanslag, waarvan je weet dat hij gaat komen.
- Winst is een toevalstreffer. Je hoopt dat er wat overblijft…
- Je hebt geen grip op cijfers.

Maak altijd winst!
Ontdek wat Profit First methode voor jou kan betekenen!
- Je maakt winst bij iedere factuur die er betaald wordt.
- Het is de meest leuke, praktische en toegankelijke manier om je financiën te managen.
- Er is altijd voldoende gereserveerd voor de belastingen, de leveranciers én je eigen salaris!
- Geen ingewikkelde overzichten, termen of formules.
- Gewoon je financiën managen door naar je bankrekeningen te kijken.
- Je neemt de juiste beslissingen en je stuurt naar succes.
- Altijd grip op cijfers. Altijd winst.

Met Profit First kan dit!
Tijdens deze workshop laat ik je kennis maken met de kern. Hoe ons brein werkt en hoe het impact heeft op onze uitgaven. Ik leer je hoe je verleiding kunt uitbannen, jezelf een boekhoudkundig ritme kunt aanleren en tijd kunt besparen.
Ik daag je uit om te kijken naar je bedrijf en het werk dat jij verricht. Hoe gaat het met je bedrijf? Wat voel je hierbij? Zou het ook anders kunnen? Waar wil je naar toe? Tot slot: Hoeveel betaal jij je beste werknemer (jezelf dus)? Na de workshop ga jij naar huis met handvatten om het anders aan te pakken en te starten met winst maken!

Waarom ik Profit First toe pas?
Door een attente ondernemer werd ik in 2017 gewezen op Profit First. Eenmaal zelf gestart werd ik steeds enthousiaster, zo enthousiast dat ik vond dat ik meer ondernemers hiermee moest helpen. Sinds februari 2019 ben ik gecertificeerd Profit First Professional. Ik werk samen met een 70-tal exclusief geselecteerde experts die allemaal maar 1 doel hebben: voor iedere ondernemer een winstgevend bedrijf.
Inmiddels heb ik al ruim 50 ondernemers geholpen om hun bedrijf op een begrijpelijke en overzichtelijke manier in kaart te brengen, en te starten met winst maken.

Nieuwsgierig? Geef je dan nu nog op voor deze workshop en pak direct je eerste winst!
Donderdag 19 maart 2020 van 19.30 - 21.30 ONLINE


Schrijf je nu nog in via info@flexadministratiezeeland.nl.
Investering slechts € 97 excl BTW.

 

Eind oktober 2020 is de eerst volgende groepsworkshop

Starten met Profit First

Je hebt van Profit First gehoord, maar weet niet goed hoe je moet starten? Of je hebt het boek gelezen, maar zoekt toch nog hulp bij de implementatie van Profit First. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Instant Assesment

Profit Assesment

Groepsworkshops

Tijdens dit assessment maak ik een quick scan van jouw bedrijf aan de hand van je huidige en historische cijfers en maak ik een globale begroting voor het komende jaar. 

Uit dit assessment blijkt dan waar de pijnpunten binnen jouw bedrijf zitten. Wat moet echt veranderen.

Na deze workshop start je met de standaard percentages van Profit First.

 

Voordat we beginnen hebben we een uitgebreid koersgesprek waarbij ik van jou wil weten waar je dromen, wensen en verlangens liggen. Zowel op zakelijk als privé gebied.

Aan de hand van jouw huidige en historische cijfers maak ik een uitgebreid, concreet en haalbaar winstplan.

Op basis van dit plan maak ik ook een actuele belastingberekening en bereken ik jouw unieke en op maat gemaakte Profit First percentages.

Je krijgt een uitgebreid rapport dat we samen bespreken, hierin staat uitgewerkt hoe jij in de komende 4 kwartalen naar jouw doelen gaat toewerken.

Maak (meer) winst per Profit First

Tijdens deze groepsworkshop op een locatie leer ik je in 2 uur de basis van Profit First. Na afloop van de workshop heb jij voldoende kennis om zelf te starten met de standaard percentages van Profit First.

 

Op 21 maart 2020 is de 3e landelijke Profit First dag. Daarom geef ik op  donderdag 19 maart weer een groepsworkshop over de basis principes van Profit First.

 

 

 

VIP workshop

De VIP workshops geef ik 1 op 1 in Nieuwvliet. Ik huur hiervoor een locatie af waar wij samen 2 tot 3 uur lang werken aan Profit First.

Tijdens deze workshop zorg ik voor alles wat je nodig hebt en krijg je ook het nodige naslagwerk mee. Je gaat de deur uit boordevol kennis en feiten, maar vooral ook met een waardevol plan om te starten met Profit First.

Welk plan dit is, hangt af van de workshop die je afneemt.

VIP Workshop: Maak (meer) winst met Profit First. 

Hier behandelen we de theorie, ik leg je uit hoe Profit First werkt en wat je het kan bieden. Je gaat deze ochtend ook ervaren hoe je het administratief doet en hoe het anders kan.

We maken een Instant Assessment (quick scan) van je bedrijf om te zien waar je vandaan komt en waar je na toe wilt. Hierna krijg je handvatten om direct te kunnen starten met de standaard percentages van Profit First.

VIP Workshop: in 10 stappen Profit First succesvol implementeren

In deze workshop komen we kort terug op de theorie. Hierbij is het wel van belang dat je zelf al enige kennis hebt opgedaan door bijvoorbeeld het boek te lezen.

Na de theorie doorlopen we 10 stappen zodat jij vanaf day-zero kunt starten en binnen 2 weken je eerste verdelingen kunt uitvoeren. Zonder Profit Assessment ga je werken met de standaard percentages, met Profit Assessment ga je werken

de unieke maatwerk percentages voor jouw bedrijf. Het enige dat je thuis doet is 5 bankrekeningen openen, de rest doen we samen. 

Ervaring van een klant: VIP workshop Maak (meer) winst met Profit First incl Quick scan

"Ach dat kan je allemaal toch zelf ook, zeiden mensen. Nou ik bleef maar uitstellen en voor me uitschuiven, want behalve het niet begrijpen, geen inzicht hebben en weerstand tegen alles wat met administratie te maken heeft, voerde de boventoon. Ik gaf me op voor de workshop, maar twee keer mislukte de afspraak door omstandigheden. Nu vandaag ben ik geweest!!! Op de VIP dag van Flex Administratie Zeeland. 

Het was echt een feestje en voor het eerst in mijn leven zat ik bij een boekhouder en Profit First workshop en ik werd er echt blij van!

Ineens had ik overzicht en begreep ik dingen die ik eerlijk gezegd nooit begreep omdat ik te veel weerstand had. Helemaal weg die weerstand. Ik ben om. Dit was werkelijk een heel stimulerende en inspirerende manier om mij te laten inzien dat ook IK dit kan en ook kan begrijpen. Dat ik niet meer mag zeggen: mijn bedrijfje en niet meer hoef te twijfelen, maar gewoon moet gaan DOEN! Ik vertel dat mijn eigen cliënten en ondervond het nu zelf ook weer...

Doen en ervaren en leren en durven fouten maken. Ilona super bedankt voor deze bijzondere ochtend en alle leuke, lekkere en mooie en gezellige dingen die je had voorbereid. Ik kon het zelfs thuis nog uitleggen en zit nu volop in de running want ik heb ineens nog heel erg veel te doen. Met veel plezier overigens en wat vooral belangrijk is... Ik begrijp nu waarom uitstellen zinloos is en levert alleen maar meer uitstellen op. Wat jij aanreikt... elke dag vaste momenten 5 minuten, elke week vaste momenten een half uurtje, elke maand vaste momenten een uur…

Dan is het op den duur een gewoonte en komt er rust en overzicht. Nu al... dus moet je nagaan!!! En het is nog maar het begin! Want er is meer te leren en te volgen bij Flex Administratie Zeeland. Ik begin nu maar eerst bij het begin. Rest volgt. Dikke dank je wel!!!! Echt een aanrader!" Lien - De Witte Wind

Wat klanten zeggen over de groepworkshop

De workshop van Ilona is een aanrader! Ik vond mijn administratie al leuk, maar met Profit First is het nog leuker! En overzichtelijker! De workshop biedt een goede basis om zelf al lekker aan de slag te gaan met de verschillende potjes en de andere manier van kijken naar je inkomsten. Ik zeg: doen! Carlijn - Studio Popp

 

Super interessante workshop! Ik ben het nog aan het laten bezinken, maar het zet de radartjes nogal aan in m'n hoofd. Ik ga er zeker mee aan de slag. 

Marieke - Monotypes

 

Goede workshop. Veel inzichten, mooie vooruitzichten. Het smaakt naar meer! Helder en veel structuur. Sabine - Praktijk Uniek Talent

 

Een inspirerende workshop, op de meest enthousiaste manier gebracht die je je maar kan voorstellen. Ilona weet mensen te enthousiasmeren voor een onderdeel van ondernemen die de meeste ondernemers vervelend vinden. Fantastisch mens, ondersteunend, motiveren en bijzonder! Wilma - Strandpaviljoen de Strandganger