DE WINSTADVISEUR

Waarom een winstadviseur?

Een winstadviseur gaat verder. Mijn werkzaamheden beperken zich niet tot de boekhouding, ik kijk verder. Natuurlijk stuur ik jouw btw of aangifte inkomstenbelasting op tijd in, maar als jij deze niet kunt betalen dan is er een groter probleem. Wat een winstadviseur doet is de echte problemen boven tafel krijgen, en de oplossingen hiervan gaan veel verder dan het voeren van de boekhouding. Want zeg nou zelf, je hebt toch liever iemand die je helpt altijd winst te maken, dan iemand die alleen de boekhouding voor je doet?

Diensten

Naast het verwerken, aansturen en monitoren van je dagelijkse boekhouding kan Flex ook je aangiftes BTW,  inkomstenbelasting en toeslagen correct en op tijd insturen, controleren en minstens zo belangrijk; aansturen. Want belasting betalen vind niemand leuk, zeker niet als er ineens een enorme aanslag opduikt.

Zelf doen

Ik heb het standpunt dat de klant zelf kan en mag bepalen wat ze wel en niet zelf doen, maar dit ook kan wisselen. Heb je het druk, besteed je het uit, is het een rustige tijd dan doe je het zelf. Als je Twinfield gebruikt dan bepaald je Twinfield abonnement wel tot in hoe ver je dingen zelf kunt doen.

Online samenwerking

Werken in Twinfield in combinatie met Basecone zorgt voor een efficiënte manier om boekhoudingen te verwerken, aan te sturen en te monitoren. Naast deze software is het ook altijd mogelijk om aan te sluiten op jouw eigen pakket. Flex Administratie Zeeland heeft ook ervaring met Exact, Unit 4 en Visma.

Deskundig advies

Een goed georganiseerde boekhouding is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook van onschatbare waarde voor het doen van de verschillende aangiftes. Daarom zit ik er graag bovenop, verwerken we op maandelijkse basis en evalueren we constant. Alleen op deze manier kunnen we direct sturen op de actuele en toekomstige situatie. Want zeg nou zelf, jij werkt toch ook liever met de cijfers van vorige maand dan die van vorig jaar?

Profit First

Door te zorgen voor een goed lopende administratie in de combinatie met de implementatie van Profit First zorgen we er voor dat jij financiële rust, praktisch inzicht, en zakelijke en privé doelen gaat realiseren.

Bereikbaarheid & persoonlijk contact

Flex heeft 1 vaste contactpersoon en die staat tijdens kantoortijden altijd voor je klaar. Is het dringend dan mag je altijd mijn voicemail inspreken of een whatsapp sturen. Als je me mailt krijgt binnen 2 werkdagen altijd een reactie.

Wat klanten zeggen over de winstadviseur:

Ilona legt super goed uit, wat heel fijn is als cijfers zeg maar echt niet je ding zijn! ;) Door haar snap ik nu hoe ik aan de slag kan met Profit first en heb ik eindelijk inzicht in mijn cijfers. En dat gaat alleen nog maar meer worden want we zijn net begonnen! Groeit je bedrijf? Weet je niet wat er in en uit gaat? Wil je graag winst maken en niet alleen omzet? Dan moet je bij Ilona zijn!  Anne Fermont - Praktijk Pink

 

Aan het begin van 2018 las ik "Profit First" van Mike Michalowicz, vol enthousiastme implementeerde ik het systeem in mijn bedrijf. "Dit is brilliant" heb ik nog tegen mijn vriend geroepen. Helaas liep ik al snel vast. Iedere situatie is namelijk uniek en ik kwam er maar niet uit dat ik eerst moet inkopen om vervolgens te verkopen en hoeveel geld er in ieder potje moet zitten. Totdat Ilona mijn boekhouder werd en haar Profit First Assesement aanbod deed. Ik was al fan van het systeem dus voor mij was het een no-brainer om een specialist naar mijn cijfers te laten kijken en mijn bedrijf winstgevend te maken. Wie wil er nu niet geld overhouden? Profit First is geen koekjesvorm systeem wat naadloos op ieder bedrijf past. Je moet daarom je percentages door een pro laten uitrekenen, anders haak je al snel af. Ilona schreef daarbij een prachtig rapport over mijn bedrijf toen, nu en in de toekomst en dat motiveert enorm om iedere week de verdeling te maken (simpel gezegd: in ieder potje moet een beetje geld komen) Omdat de Profit First Assement maatwerk is, houd ik netjes iedere week geld over voor mijzelf. Het fijne aan samenwerken met Ilona is, is dat ze echt een cheerleader aan de zijlijn is. Ze heeft het beste met jou en je bedrijf voor en ja daar hoort salaris bij. Omdat ik mijzelf ken en het nog best lastig vind om mijzelf uit te betalen (het geld is er maar het dan uitgeven aan jezelf is een 2e) heeft Ilona een aanbod gedaan om mij een jaar lang iedere maand op de hoogte te houden. Ik zei tegen haar "Al betaal ik je voor een maandelijkse schop onder mijn kont, dan heb ik mijn geld goed besteed" Ik raad het complete Profit First pakket van Ilona aan iedere ambitieuze ondernemer aan die ook iedere maand salaris over wil houden van iets wat je het aller liefste doet. Ik adviseer ook daarbij de maandelijkse opvolging van Ilona voor een echt gezond bedrijf. Marjolein Ouwehand -Start With Dirt