OVER MIJ

Naast een naam, is Flex Administratie Zeeland een bedrijf met een gezicht, en daar wil ik je graag kennis mee laten maken.

Ik ben Ilona Dieleman (Roelofs) sinds 2004 woon ik Nieuwvliet (West-Zeeuws-Vlaanderen). Van oorsprong kom ik uit Angeren, een dorp tussen Arnhem en Nijmegen. Opgroeiend op het boerenbedrijf van mijn ouders volgde ik na de middelbare school de studie dierenonderneming aan de Middelbare Agrarische School (MAS) in Barneveld.

 

Na het afstuderen ging ik verder naar de Hogere Agrarische School (HAS) in Den Bosch.

Na 3 jaar studie en een buitenlandse stage bij Koudijs Kapo Feed in Egypte kon ik afstuderen voor de studie Bedrijfskunde & Agribusiness met afstudeerrichting Financieel en Economisch Management.

Na mijn studies ben ik verhuisd naar Nieuwvliet en heb hier mijn werkende en sociale leven opgebouwd. Inmiddels getrouwd en met 2 opgroeiende kinderen voel ik me nauw verbonden met de streek.

 

Na 12 jaar loondienst deed zich een kans voor om te gaan ondernemen. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Gestart met een klein klanten bestand ben ik doorgegroeid naar de winstadviseur die ik nu ben. Onder het motto #administrerenkunjeleren wil ik ondernemers meer bieden dan alleen een standaard boekhouddienst. Want administreren kun je écht leren.

 

In 2017 ontdekte ik Profit First en eenmaal gestart werd ik steeds enthousiaster. Zo enthousiast dat ik vond dat ik meer ondernemers hiermee moest helpen. Want met behulp van Profit First kan ik iedere ondernemer helpen om een winstgevend bedrijf te krijgen en te houden. 

 

In feburari 2019 ben ik gecertificeerd als Profit First Professional. Onder de naam Flex Your Profit bied ik de unieke combinatie van Profit First & Administratie aan.

Inmiddels heb ik al 45 ondernemers geholpen om hun bedrijf op een begrijpelijke en overzichtelijke manier in kaart te brengen en te starten met winst maken. 

 

Als winstadviseur bied ik daarnaast het totale pakket aan van verwerking van de lopende administratie, btw-aangiftes tot het opstellen van het jaarwerk en aangiftes inkomstenbelasting. 

Hierbij maak ik natuurlijk gebruik van de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke software, zodat mijn klanten en ik zo intensief en efficiënt mogelijk kunnen werken.

 

Door het verwerken van de boekhouding zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, wordt het voor jou als ondernemer ook veel leuker om alles bij te houden. Een wekelijks ritme helpt hier ook bij.

 

Je vermijd pieken, chaos  en administratie stress. Want jij weet dat je alles klaar hebt staan voor de btw aangifte of maandelijkse verwerking.  Dat geeft tijd en ruimte om te doen waar je het beste in bent: je onderneming runnen, en mij de mogelijkheid om meer tijd te besteden om jou en je bedrijf aan-, en bij te sturen. Samen gaan we voor maximaal resultaat.